DML Assistans är en ekonomisk förening som startade år 2013. Vi var 3 föräldrar till barn med funktionshinder som såg chansen att få starta någonting där våra söner fick tillgång till den bästa assistansen möjligt – en assistans med både kvalitet och omtanke, där kundens önskan och behov får stå i centrum. Av dessa anledningar ville vi därför skapa ett icke vinstdrivande bolag. 

Vår filosofi är att alltid sätta kunden i fokus. Av den anledningen skräddarsyr vi assistansen helt utifrån kundens önskan och behov. Det är dessutom en assistans där kunden själv väljer hur delaktig hen vill vara samt hur assistansen ska fungera. På DML anser vi att kunden ska kunna vara självbestämmande över sin egna livssituation och därför utgår vi alltid utifrån de grundläggande motiven som ligger bakom rättigheten till personlig assistans. 

DML Assistans är ett personligt bolag med nära kontakt och där tillgängligheten för våra kunder och assistenter är mycket viktiga för oss. Vi vill finnas till hands för att kunna ta snabba beslut utifrån varje enskild situation. Vi har många års erfarenhet av personlig assistans, en bred kompetens inom autismspektrat och funktionsnedsättningar från våra samlade yrkeserfarenheter och utbildningar. Således kan vi handleda våra assistenter och hjälpa dem utvecklas i sitt arbete.