Assistenter sökes!

Söker du en arbetsplats där ingen dag är den andra lik?  

Jag söker nu assistenter till mitt team!

 

Om tjänsten:

Jag är en kvinna på 50+ år som söker assistenter till min arbetsgrupp.

Denna tjänst inkluderar att hjälpa till med dagliga rutiner samt hushållssysslor, som kan vara alltifrån att hjälpa mig fixa mitt hår och smink till att följa med på diverse utflykter med min handikappanpassade minibuss. 

Jag behöver omvårdnad dygnet runt och därför inkluderar tjänsten vakna nätter och helger. Min medicinska omvårdnad innebär sondmatning, hostmaskin och track, och därför är det meriterande om du har erfarenhet av detta.

Vem är du? 

Du bör tala och förstå svenska språket, då jag använder mig av en ögonstyrd dator för att kommunicera. Jag söker någon som är lyhörd och empatisk till mig och mina behov. Du sköter dina arbetsuppgifter på ett noggrant och ansvarsfullt sätt. Jag ser helst att du är rökfri. Önskvärt är om du är kvinna.

Jag söker dig som är aktiv med en god fysik då en del lyft förekommer i dina arbetsuppgifter. 

Krav på B-körkort.

Meriterande 

  • Tidigare arbetserfarenhet av personlig assistans
  • Tidigare erfarenhet av sondmatning
  • Tidigare erfarenhet av track
  • Tidigare erfarenhet av hostmaskin

Intervjuer sker löpande och tjänsterna tillsätts från 1 december eller enligt överenskommelse. Ansökan skickas till: info@dmlassistans.se

Kontakt
Ann-Cathrine Wikholm

070 – 663 79 26

info@dmlassistans.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...