Lediga tjänster

Nu utökar vi på DML och söker därför fler personliga assistenter!  

Du som söker och vill jobba tillsammans med oss får en nära och tillgänglig arbetsgivare. Vi arbetar för att skapa en stark kommunikation mellan oss som arbetsgivare och dig som assistent. Vi erbjuder därför bland annat interna plattformar för att skapa stort informations- och kommunikationsflöde oss emellan, årlig löne- och medarbetarsamtal, arbetsplatsträffar och andra trivselträffar.  

Vi satsar dessutom på din professionella utveckling som assistent genom att erbjuda dig handledning och fortbildning när du arbetar hos oss.  

 

Vi söker 6 assistenter samt vikarier till våra 3 nya kunder.  

Du som söker bör vara lyhörd och uppmärksam för kundens önskemål och behov. Arbetsuppgifterna innefattar att vara till stöd och hjälp i hemmet samt vid olika aktiviteter som utflykter, bad och vid andra sociala sammanhang. 

Vi söker både manliga och kvinnliga assistenter. Tjänsterna består av varierande arbetstider med mestadels dygn. Tjänsterna bemannas från 1 augusti samt 1 september.  

Vi ser helst att du har erfarenhet och kunskap inom autismspektrat, alternativ kommunikation – bildkommunikation och stödtecken. 

 

Vi söker dessutom vikarier med chans till fasta procent till nuvarande kund! 

Kunden är rullstolsburen och behöver stöd i sitt vardagliga och aktiva liv. Kunden planerar själv sina dagar och därav dina arbetsuppgifter som assistent. Arbetet innefattar dygn.  

 

Krav & önskemål: 

  • Körkort  
  • Tidigare erfarenhet av arbete som personlig assistent 
  • Kunskap om alternativ kommunikation 

 

Ansökningar och intervjuer sker fortlöpande och du kontaktar oss på:

info@dmlassistans.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Please reload

Vänta ...